Вземи 4% Кешбек от Mothercare.com – Мадъркеър.ком

Пазарувай онлайн с Rebate.BG и вземи 4% Кешбек от Mothercare.com – Мадъркеър.ком. Необходимо е само да минеш през Rebate.BG преди да направиш поръчка. Mothercare е един от най-големите онлайн магазини в Англия, където може да се намери голямо разнообразие от бебешки и детски стоки. Мадъркеър.ком предлага бебешки дрешки и колички на добра цена, бебешки легла. При тях… Read More »

Почивка на гръцки остров

Почивка на гръцки остров Намерете горещи и много изгодни оферти за почивка на някой на гръцки остров. Разгледайте всички оферти и намерете най-изгодната за вас, а ние от Rebate.BG ще ви върнем кешбек (пари обратно) Необходимо е само да закупите ваучер за почивка при някой от партньорите ни, да изберете желаната дестинация например остров Санторини, Тасос,… Read More »

Сайтове за ваучери с намаления

Вземете допълнително кешбек от Grabo.bg, Deals.bg, NiamaVreme.bg, Vipoferta.bg разгледайте категори колективно пазаруване тук и изберете най-изгодната за вас оферта, а rebate.bg ще Ви върне % от сумата на закупените ваучери обратно в профила Ви. Убедете сами в силата на кешбек пазаруването с rebate.bg

Вземи 7% Кешбек и до -70% от FashionDays

Спести пари, докато пазаруваш от любимите си места FashionDays става на 7 години! Вземи 7% Кешбек и до -70% намаления на целия сайт с Rebate.BG Стартира кампания до -70% намаления от FashionDays. От Rebate.BG искаме да ти помогнем да спестиш допълнително и затова ти предлагаме 7% кешбек. Кампанията стартира на 16.12.2016 00:00 часа и продължава… Read More »

340 години от определянето на скоростта на светлината

Гугъл отбелязва с един от оригиналните си „дудъли“ годишнината на едно от най-значимите събития в науката – определянето на скоростта на светлината. На днешната дата преди 340 години за първи път е изчислена скоростта на светлината, откритието е дело на датския астроном Оле Рьомер. През 1676 г. той доказва, че скоростта на светлината не е безкрайна,… Read More »

Часове за обработка на преводите по БИСЕРА

Преводите по БИСЕРА се обработват 3 пъти на ден, а именно в 10:00 ч., в 13:30 ч. и в 16:00 ч. В тези часове БИСЕРА ще подава заявки за сетълмент. Часовите рамки за изпълнение на едно нареждане за кредитен превод е: Ако нареждане за кредитен превод е подадено от банката на наредителя към БИСЕРА6 преди… Read More »

Как да пазаруваме онлайн без да се подведем

Пазаруването в интернет има своите предимства и недостатъци. Когато решим да станем един от милионите онлайн клиенти, трябва да внимаваме за капаните, които съществуват в подобен вид търговия. Проверявайте за гаранция на стоката – тъй като не може да тествате стоката, от която се интересувате, задължително проверете дали тя има гаранция или може да бъде… Read More »